RikaKvinnor AKADEMIN HT 2023

Hur du enkelt och tryggt skapar ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv

RikaKvinnor AKADEMIN

Hur du enkelt och tryggt skapar ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv

RikaKvinnor AKADEMIN är unikt uppbyggd eftersom kursen tar ett helhetsgrepp om både den yttre finansiella rikedomen och den inre rikedomen och visar hur du enkelt och tryggt kan skapa ekonomisk frihet som till 100% är baserat på forskning – utan att du behöver läsa ekonominyheter eller bli en börshaj. 

Innan jag berättar mer om detta livsförändrande program, låt mig berätta vem den här kursen verkligen riktar sig till

Oavsett om du är...

Fullständig nybörjare och ännu inte hunnit bygga upp något sparkapital men gärna vill lära dig hur du gör det på ett smart och enkelt sätt utan att försaka din dyrbara tid. 

I början av din ekonomiska resa och vill lära dig mer om hur du enkelt och tryggt bygger ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv.

Du har testat dig fram men ännu inte hittat en strategi som gör att du kan sova gott om natten samtidigt som du vet att pengamaskinen arbetar. 

Du har byggt på din ekonomiska frihet och kommit en bit på vägen men saknar likasinnade att dela resan med.

Så är du på helt rätt plats och jag ska berätta hur RikaKvinnor AKADEMIN kommer ge dig verktyg, inspiration och exceptionellt stöd på din resa för att skapa ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv. 

I slutet av denna kurs
kommer du att ha...

Kommit igång med ditt sparande och dina investeringar

Fått full koll på dina pengar och din ekonomi med en tydlig plan framåt

Tillgång till enkla och lättanvända verktyg för din vardagsekonomi

Fått större ekonomiskt självförtroende

Färre känslor av ekonomisk stress och oro

Lärt dig hur du tjänar mer pengar

Fått tydlighet kring dina mål och riktning i livet

Gjort en inre resa som gett dig värdefulla insikter

Blivit rikare på många olika plan

Tillgång till ett stort nätverk av inspirerande, stöttande och likasinnade kvinnor

 "Vill du uppleva en fantastisk engagerade kursledare som har gjort resan själv och är extremt kunnig och bra på att förmedla sin kunskap gå då denna kurs!"

Petra, kursdeltagare RiKA VT 2022 

Reservera din plats redan idag!
.

  • Kursstart HT2023 - finns fortfarande platser kvar
  • Kursstart VT2024 - ej öppen för anmälan 
  • Kursstart HT2024 - ej öppen för anmälan

KURSAVGIFT -
1000 kr rabatt
vid full
betalning

11995 SEK


ENBART
ANMÄLNINGSAVGI
FT

2000 SEK


Feedback från våra fantastiska kursdeltagare

⭐⭐⭐⭐⭐
Jag ville nästan gråta efter sista lektionen. Eller faktiskt jag grät lite. Det känns så tråkigt att det är slut, men jag är så supertacksam för den här utbildningen, den är fantastisk och så otroligt inspirerande, för det var bra struktur, det var genomtänkt, tänkvärt innehåll och så mycket matnyttigt! Och jag tänker redan på så många väninnor och bekanta som jag kommer att rekommendera den till. Och även om jag nu har tittat på sista videon är kursen inte slut, utan den kommer att pågå resten av mitt liv. Så stort TACK för att du har lagt ner din själ i den här kursen. Den var fantastisk!

Cécile T

⭐⭐⭐⭐⭐
Är du också som jag, som "vet" hur du ska göra för att få det bättre ekonomiskt men behöver hjälp och support för att faktiskt "göra" det? Vill du förändra ditt liv och få mer kunskaper, värdefulla insikter och göra detta i en fantastisk grupp och Elisabeth som supporter? Jag rekommenderar varmt Elisabeth och kursen RiKA som har gett mig en stabil och bred grund att stå på med underbara framtidsutsikter. Elisabeth är fantastiskt kunnig och levererar detta på ett pedagogisk sätt, är empatisk, karismatisk och ödmjuk.

Petra B

⭐⭐⭐⭐⭐
Även om du är nybörjare eller känner att redan kan mycket gå då denna kurs! Vill du vara med om en inre resa och utvecklas som person samt lära dig mer om ekonomisk frihet gå  då denna kurs! Vill du uppleva en fantastisk engagerade kursledare som har gjort resan själv och är extremt kunnig och bra på att förmedla sin kunskap gå då denna kurs! Tack Elisabeth att jag blev utvald! Jag har lärt mig så mycket och inser att jag har mycket kvar att lära men är så inspirerad av denna resa.

Petra L

⭐⭐⭐⭐⭐
Elisabeths kurs i privatekonomi har varit mer en resa inom ekonomi! Den har förvandlat mig som person till något bättre på så många plan. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och mina värderingar. Jag har en fulländad plan och första gången någonsin tror jag att jag kan bli ekonomiskt fri! Jag känner att jag har stenkoll på min framtida plan och vet hur jag ska nå dit. Jag har allt att tacka Elisabeth och RikaKvinnor AKADEMIN - RiKA.

Karolina L

Vad innehåller kursen?

Kursen RiKA består av totalt 7 moduler och 40 lektioner som steg-för-steg leder dig genom processen mot ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv. Förutom lektionerna har vi, varje vecka, olika liveevent och träffar tillsammans med de andra kursdeltagarna.  

Modul 1. Hitta ditt djupaste “Varför”

Modul 2. Definiera ditt "rika" liv

Modul 3. 5-stegsmodellen för ekonomisk frihet

Modul 4. Få full koll på pengarna

Modul 5. Börja investera som ett proffs

Modul 6. När blir du ekonomiskt fri?

Modul 7. Snabba på processen till ekonomisk frihet

Dessutom 3 veckor pengarna-tillbaka-garanti

Låt oss prata lite allvar

Jag vågar faktiskt sticka ut hakan och säga att RikaKvinnor AKADEMIN är helt unik i sitt slag för den som är redo att verkligen COMMITTA till att äntligen ta ett helhetsgrepp om sin ekonomi, få full koll på sina pengar och steg-för-steg, enkelt och tryggt börja bygga sin ekonomiska frihet och hållbara rikedom. Detta med full stöttning och support från mig och de andra kursdeltagarna genom hela resan.  

RiKAs community är nämligen fyllt av motiverade, dedikerade och hjälpsamma supporterande kvinnor som verkligen står redo att göra den här resan tillsammans. Genom att gå kursen blir du också en del av denna gemenskap och ovärderliga community. 

Nu kommer det fina i kråksången...

I slutet av prova-på-perioden kommer du både ha fått tillgång till detta fantastiska nätverk av kvinnor samt testat på de första modulerna i kursen. Det innebär att du kommer ha hunnit landa dina viktigaste värderingar och därigenom börjat identifiera ditt verkliga "Varför" ekonomisk frihet. Du kommer även ha påbörjat designen av ditt rikare liv, samt hunnit få ett litet smakprov på HUR du praktiskt går tillväga för att börja skapa det här rikare livet. 

Och om du, efter att ha arbetat dedikerat med dessa första moduler, fortfarande inte känner dig helt säker på att denna kurs är rätt för dig, så hör du bara av dig till mig och visar att du verkligen lagt ner ett gediget arbete på de första modulerna, men ändå känner att kursen inte är rätt väg för dig. Då ser vi till att återbetala hela kursavgiften minus en liten administrativ avgift till kortdistributören på 3% (ca 400 kr).

Med andra ord vill vi att det ska kännas helt riskfritt för dig att påbörja kursen.   

FAQ - Våra vanligaste frågor & svar om kursen

Kursen är helt online baserad vilket innebär att du kan gå den varifrån i Sverige (eller världen) som helst! Den pågår i totalt 8 veckor och varje vecka from kursstart släpps en ny modul på kurssajten. 

Räkna med ungefär 5-10 h per vecka under 8 veckor lite beroende på vilken modul vi arbetar med. Några moduler är lättare och andra lite mer utmanande. Dessutom kan det vara bra att känna till att du själv kan välja den takt som passar dig att genomföra kursen eftersom du har tillgång till kursportalen i ett helt år.

Kursen är utformad så att du som arbetar heltid ska kunna gå den. Visst kräver den sin arbetsinsats, men tanken är att du ska få igen den tiden mångfaldigat när du lär dig hur du kan bygga mer ekonomisk frihet och ett hållbart rikare liv. Dessutom kan det vara bra att känna till att du själv kan välja den takt som passar dig att genomföra kursen eftersom du har tillgång till kursportalen i ett helt år. Men om du vill hänga med de andra kursdeltagarna så släpps en ny modul varje vecka från kursstart och 8 veckor fram.

Självklart! Du behöver inget stort startkapital för att gå kursen utan kursen är till för att ta steg för steg i rätt riktning mot att bygga ditt frihetskapital. 

Nej då! Kursen är lika mycket till för dig som är komplett nybörjare som för dig som kommit en bit, eller långt på vägen. Här får du dessutom vara nybörjare i en extremt tillåtande miljö där alla frågor är välkomna. 

Nej då! Kursen är lika mycket till för dig som kommit en bit, eller långt på vägen, som för den som är komplett nybörjare. Tidigare kursdeltagare, som redan kommit en bit på vägen, har verifierat att kursen gett dem väldigt stort värde med nya kunskaper och insikter och framförallt likasinnade att dela sina erfarenheter, tankar och idéer med.

Eftersom alla lektioner är förinspelade väljer du själv när du vill lyssna på lektionerna och göra uppgifterna. Dessutom har du tillgång till kursportalen ett helt år vilket medför att du kan ta kursen helt i din egen takt. De enda moment som är schemalagda är våra kvällsträffar 1-2 gånger per vecka á 30-90 min under de första 8 veckor efter att kursen startat. Dessa spelas dessutom in så att du kan se dem i efterhand om du inte har möjlighet att närvara live.

Självklart! Jag kommer dagligen svara på frågor inne i kursforumet under kursens gång. Dessutom har vi en live Q&A varje vecka och sedan har du även tillgång till all kunskap från de andra kursdeltagarna och från din MasterMindgrupp. Du kommer inte att göra den här resan själv, jag lovar!

För att hålla dig ajour med uppdateringar ang nästa kurstillfälle rekommenderar jag att du lägger till dig på väntelistan här!

Kursen kostar 12 995 kr med reservation för eventuella prisändringar. Vid betalning av anmälningsavgiften har du en garanterad plats på kursen och priset fastställs till det pris som gällde när du betalade din anmälningsavgift.

För ännu fler frågor & svar om kursen, vänligen besök vår FAQ-sida som du hittar överst på denna sida samt via denna länk;

Som jag längtar efter att få guida dig genom dessa 8 veckor... 

Att skapa min egen ekonomiska frihet har bokstavligt talat förändrat hela mitt och min familjs liv.   

Jag har genom egen erfarenhet både fått erfara hur det är att vara heltidsanställd i krävande positioner, och att tillbringa dagarna på helt egna villkor efter mina behov.  

Då jag själv varit utbränd vet jag också hur tufft det kan vara att känna sig maktlös över sin situation. Men det går att förändra, och ett sätt kan vara genom att köpa mer tid med hjälp av en pengamaskin.   

Det är tack vare min egen pengamaskin som jag idag kan styra över min egen tid och energi och samtidigt våga mig på att testa olika idéer eftersom det alltid finns en ekonomisk backup. Att jag nyligen blivit bli mamma, gör också att jag inte behöver fundera så mycket på det ekonomiska och jag kan dessutom välja hur länge jag vill och behöver vara hemma med vår lilla Edith. En fantastisk gåva att kunna ge sig själv och familjen. 

Oavsett om du är anställd eller driver eget företag idag, så vågar jag påstå att du alltid kommer ha glädje av att ha möjligheten att kunna säga nej till de saker som inte får din själ att sjunga eller hjärta att dansa. Min egen erfarenhet säger nämligen att det är väldigt få som inte vill arbeta alls. Alla vill vi bidra på något sätt, så länge vi får göra det på våra egna villkor. – En egen pengamaskin kan öppna upp möjligheten för just detta.   

Om du känner dig redo att hoppa på den här möjligheten tillsammans med mig och de andra kursdeltagarna, så garanterar jag dig att dessa 8 veckor för alltid kommer att förändra livet för dig och din familj på många olika sätt. Inte minst ekonomiskt. 

Jag ser så mycket fram emot att personligen få träffa dig på RikaKvinnor AKADEMIN -RiKA.  

Med kärleksfull omtanke
Elisabeth  - din kursledare och guide genom den här resan   

Reservera din plats till nästa kurstillfälle
h

KURSAVGIFT -
1000 kr rabatt
vid full
betalning

11995 SEK


ENBART
ANMÄLNINGSAVGI
FT

2000 SEK


Inte redo att gå kursen än?
Inga problem, kursen går oftast två gånger om året och skriver du upp dig på väntelistan nedan så missar du ingen viktig information om kommande kurser och erbjudanden.